אבקת ספירולינה או ספירולינה טרייה ?

ספירולינה טריה מול אבקה

נכון להיום אלג'מור - ספירולינה קדרון היא היצרן ספירולינה הטרייה היחיד בעולם.


המשמעות היא שרוב הספירולינה שמוכרת לעולם היא יבשה.

מה זה בעצם ספירולינה יבשה או אבקת ספירולינה?
זוהי בעצם ספירולינה שמגדלים אותה לרוב בתנאים לא מבוקרים ובלי שליטה באיכות המוצר ואז מכניסים אותה לתנור לייבוש לרוב בטמפרטורה גבוהה מאוד ( למרות שיש גם ייבוש קר ), החימום בתנור בעצם הורג והורס את רוב המרכיבים התזונתיים שנמצאים בתוך האצה (ויטמינים, אנטיאוקסידנטים וכ'ו) אשר רגישים לחום וכך מתקבלת האבקה עצמה
אבקת הספירולינה או נארזת כאבקה או ככדורים

אז מה נשאר מהספירולינה אם מחממים אותה ?
כמעט כלום...בעצם חוץ מברזל וחלבון כמעט הכל נשרף בחימום לכן החשיבות והיתרון הענק
בספירולינה טרייה.

אני קונה תמיד אבקה, אז בעצם אני מזיק לעצמי?
לא בטוח אבל אין דרך לוודא זאת. שוק האבקות פרוץ לחלוטין כאשר רוב האבקות מיוצרות באסיה ללא בקרת איכות או בדיקות מעבדה ושליטה בגידול, בחלק ניכר מהמותגים שאנו בדקנו מצאנו גם שאריות של מתכות כבדות שמגיעות מהמים שבהם גידלו את הספירולינה.
בנוסף כל מה שאתם צורכים זו בעצם אבקת חלבון מדרגה מאיכות לא כ"כ גבוה.

אז למה לצרוך בעצם ספירולינה טרייה מזן קדרון?
כי אנחנו היחידים שמגדלים ספיורלינה טרייה למאכל , יש לנו את כל האישורים הנדרשים לגידול וייצור מזון גם בארץ וגם בחו"ל.
אנחנו שולטים לגמרי בתהליך ויודעים בדיוק מה יש במים שאנחנו מגדלים. יש לנו תהליכי בקרת איכות פנימיים מחמירים ואנחנו עומדים בפני בדיקות קבועות של מעבדות חיצוניות וכל זאת כדי לייצר את הספיורלינה הטרייה הטובה ביותר בעולם.
הספירולינה שלנו מכילה את כל מה שיש לספירולינה להציע וכל זה בלי טעמי לוואי או ריחות לא נעימים.


הספירולינה שלנו משתלבת נהדר עם כל מאכל וכל משקה ומאפשרת לכם להנות ממזון על אמיתי שהוא לא רק בריא אלא גם טעים.