ספירולינה קדרון מככבת ב X-PRIZE

ספירולינה קדרון מככבת ב X-PRIZE
במהלך חודש אפריל התקיים במלון דן אכדיה הרצליה אירוע FoodTech ראשון מסוגו של קרן X-PRIZE. הארוחה,  בניצוחו של השף גולן ישראלי - לחברי Board Of Innovation של הקרן, המחישה את סגולותיה של אצת הספירולינה הירוקה.

X-PRIZE הוא ארגון ללא מטרת רווח, אשר משימתו היא לגרום לפריצות דרך קיצוניות המסוגלות להועיל לאנושות. הקרן מובילה תחרויות ציבוריות אשר מעודדות על ידי תמריצים, כדי להניע אנשים, חברות וארגונים בכל התחומים לפתח רעיונות וטכנולוגיות חדשניות המסייעות בפתרון האתגרים הגדולים אשר מגבילים את התקדמות האנושות.

 

 

אנחנו בספירולינה קדרון הגשנו שתי מנות המבוססות על ספירולינה טרייה:
המנה הראשונה הייתה מרק מלפפונים, ג'ינג'ר וספירולינה טרייה, שסחפה איתה אהדה רבה בקרב משתתפי האירוע.
המנה השנייה, שהוגשה אחרי ארוחה מגוונת, הייתה הקינוח המתוק והירוק שלנו - ארטיק קוקוס ספירולינה, שהפתיע בטעמו הייחודי וגרף איתו פה אחד (תרתי משמע) תגובות מדהימות.

הקהל אשר הביע התעניינות רבה ביתרונותיה של ספירולינה קדרון זכה להסבר מפי הטכנולוג הראשי של החברה , ברוך דאך:
ספירולינה קדרון עשירה בערכים תזונתיים, בויטמינים ובמינרליים, בחלבון הנספג בצורה מיטבית (בהשוואה לחלבון מהחי) ,בעלת נוגדי חמצון ואנטי אוקסידנטים, ריחה וטעמה הניטרליים - כל אלה הם מרכיבי ההצלחה של האצה החד תאית אותה אנו מגדלים.

שמחנו להשתתף באירוע ייחודי זה ולהציג את הספירולינה הטרייה שלנו המיוצרת בישראל ופותחה באמצעות טכנולוגיה ישראלית ייחודית.

 

נתראה בארוחה הבאה ;)