מתכון לפסטה פסטולינה ירוקה ומופלאה

מתכון לפסטה פסטולינה ירוקה ומופלאה | Algaemor  spirulina
מתכון לפינוק!
 
פסטה (עדיף ירוקה) עשויה אל-דנטה או לפי הטעם
רוטב פסטו:
30 ג' - צנוברים
80ג' פרמז'ן (או גבינה טבעונית דומה)
1 שן שום חיה
80 ג' בזיליקום (כחבילה אחת, רק העלים)
חצי כוס שמן זית כתית מעולה
חצי כפית מלח
1 קפסולת ספירולינה
לטחון בבלנדר, וזהו!
בונוס:
ניתן להוסיף ירקות אנטיפסטי
החלבון כבר נמצא בספירולינה, אבל אם רוצים כתוספת לטעם אפשר להוסיף קוביות מטוגנות או אפויות של סלמון/טופו
 
בתיאבון!