סלט מפתיע ורענן ; איריס גרינשפון

סלט מפתיע ורענן ; איריס גרינשפון
בקיץ אפשר לשחק עם פירות וירקות העונה ולשלב בניהם יחד לסלט רענן בריא וטעים מאוד.
במקרה שלנו נשתמש ב:
 1 שומר,
מלון 2 פלחי מלון כתום /ירוק לבחירה 
 1 ומלפפון
1 קפסולה של ספירולינה טרייה מופשרת
1 כף שמן זית
1 כף סילאן
1 כף מיץ לימון טרי
הוראות הכנה:
לחתוך דק את המלפפון והשומר
את המלון לחתוך לקוביות קצת יותר גדולות 
לערבב יחד ולהעביר לקערת הגשה
לרוטב;
לערבב הייטב את הספירולינה המופשרתעם סילאן, שמן זית ולימון.
לזלוף את הרוטב על הסלט - ניתן לערבב או להגיש כך לפי הטעם.