פשטידת איטריות ספירולינה וגבינה-טבעוני/ יהודית לוי

פשטידת איטריות ספירולינה וגבינה-טבעוני/ יהודית לוי
מצרכים:
1 חבילת פסטה מבושלת (250גרם) או פסטה בהכנה ביתית לפי המתכון באתר.
1 גבינה טבעונית בטעם שאוהבים
רבע כוב חלב סויה/שקדים
כף קורנפלור
מלח, פלפל, מוסקט
1 בצל מטוגן
בטטה מגוררת אפויה 5 דקות/ אפשר זוקיני, פטריות או מה שאוהבים.
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את הגבינה החלב הקורנפלור והתבלינים לעיסה אחידה, מוסיפים את הפסטה והירקות מערבבים היטב.
מגרדים קצת פרמזן טבעוני לתוך התערובת אפשר גם צהובה או מוצרלה
מעבירים לתבנית משומנת, מהדקים היטב ומגרדים למעלה עוד קצת גבינה קשה. ומכניסים לתנור לחצי שעה על 180 מעלות עד שמשחים.
כדאי לתת לפשטידה להתייצב לפני שחותכים.