קרם גבינה לימונענע ספירולינה טבעוני/יהודית לוי

קרם גבינה לימונענע ספירולינה טבעוני/יהודית לוי
מצרכים:
1 ו-3/4 כוסות חלב שקדים
2 לימונים - לגרר את הקליפה ולסחוט
2 כפות קורנפלור= 30 גרם
3/4 כוס סוכר
3 גבעולים של נענע
20 גרם ספירולינה
1 גבינת שמנת טבעונית בטעם טבעי.
הוראות הכנה:
לערבב בסיר את החלב, קורנפלור, סוכר, מיץ וגרידת לימון, וגבעולי הנענע.
לערבב על אש נמוכה כשמתחיל לרתוח להוציא את עלי הנענע ולהמשיך לטרוף עד שמבעבע ומסמיך .
להעביר לתבנית שטוחה ולהכניס לפריזר ל10 דקות.
אחרי 10 דקות, בקערת המיקסר לשים את הגבינה הטבעונית להקציף טוב לקרם חלק ולהוסיף את הקרם לימון לערבל עד שאין גושים. להעביר 34 מהתערובת לשק זילוף, להוסיף למה שנשאר במיקסר 20 גרם ספירולינה טריה לערבב לאיחוד ולהעביר לשק זילוף.
לבחור כוסות מתאימות ולהתחיל לזלף שכבות לבן ירוק. לסיים בשכבה לבנה עם נקודות ירוקות הוא בעזרת קיסם לקשקש בין השניים