קרקרים טבעוניים עם ספירולינה/ איריס גרינשפון

קרקרים טבעוניים עם ספירולינה/ איריס גרינשפון
מלאים גרעינים וזרעים שמוסיפים לנו בריאות
והכי חשוב- עם ספירולינה, מזון על מהמם שצובע את הכל בירוק מגרה
(קדימה, לעבודה (הכי קלה שיש
מצרכים:
 קפסולה אחת של ספירולינה טרייה 
1 כוס קמח שיפון/כוסמין/רגיל
1 כוס שיבולת שועל דקה
שלושת רבעי כוס זרעי פשתן
חצי כוס גרעיני דלעת או חמנייה או שניהם
חצי כוס שומשום
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:
מפשירים קפסולה אחת של ספירולינה ומתחילים לערבב את היבשים
לערבב 7 שניות. להוסיף 2 כוסות מים (400 מ"מ) ועוד 3 כפות שמן זית.
להוסיף את הספירולינה לקבלת צבע מהמם
עכשו הזמן לשטח על 3 תבניות תנור- הקפידו על 3 כדי לקבל קרקרים דקים ומאד קריספיים
לדקק את הבלילה על 3 תבניות ולהכניס לתנור על 170 לרבע שעה
כעת ניתן לחרוץ חריצים לצורה מושלמת. או לא
להחזיר לתנור על 150 לעוד 50 דקות
הצעות הגשה:
ניתן להגיש בליווי ממרחים מגוונים ושלל גבינות חלביות / תחליפי גבינה