קרקר גבינת צדר טבעוני/ יהודית לוי

קרקר גבינת צדר טבעוני/  יהודית לוי
המצרכים:
כוס וחצי קמח (אני השתמשתי בתערובת קמח ללא גלוטן על בסיס קמח חומוס אפשר להשתמש
בכל קמח)
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי חבילת גבינת שמנת טבעונית בטעם צ'דר או בכל טעם אחר שאוהבים.(85 גרם)
רבע כוס שמן זית
1 עד 2 כפות מים
הוראות הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה ללוש הכל חוץ מהמים עד למרקם פירורי להוסיף מים כף אחרי כף לפי הצורך רק עד שמתגבש בצק.
לחלק את הבצק לשניים כל חלק לרדד בנפרד על נייר אפייה דק ככל האפשר,
אם רוצים להוסיף ספירולינה זה הזמן, למרוח על הבצק שכבה אחידה כ 10 גרם לכל חלק של בצק.
 לקפל שליש בצק ושוב שליש ולרדד שוב לעובי דק,
לפזר למעלה מלח גס, ותבלינים שאוהבים: סומסום, פשתן קצ'ח, זרעי צ׳יה וכו'.
ולהדק בעזרת המערוך.
להעביר את נייר האפייה לתבנית, לחתוך קוביות או רצועות בעזרה סכין חד או רולר זיגזג. על מנת שהאפייה תהיה אחידה ומהירה כדאי לפזר את הקוביות בצק במגש.
לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות עד שתחתית הקרקר שחומה והחלק העליון זהוב.
להגיש עם מטבל.