רביולי ספירולינה במילוי בטטה וגבינה טבעונית

רביולי ספירולינה במילוי בטטה וגבינה טבעונית
להכנת בצק הרביולי יש לעשות שימוש במתכון לפסטה ספירולינה בלינק
ברידוד האחרון יש להניח על משטח עבודה ולקרוץ עיגולים,

מלית בטטה עם גבינה טבעונית:
מצרכים:
חמאה טבעונית
תחליף פרמז'אן טבעוני 
בטטה בינונית
הוראות הכנה: 
(לאדות בטטה בסיר עם כ2 סמ מים ומכסה עד לריכוך ( נועצים קיסם בקלות.
לקרר, לקלף ולמעוך, לתבלן במלח ופלפל שחור,
להוסיף כפית גדושה חמאה טבעונית ו2 כפות גבינה טבעונית מגורדת ולערבב היטב. 

בכל אחד מעיגולי הפסטה שהכנו יש להניח כפית מילוי במרכז
לקפל את העיגול ל-2 ולהדק טוב לסגירה, (אפשר עם מזלג וליצור צורה
לשים על נייר אפיה מקומח עד לבישול.
אפשרות נוספת להדק את שני קצוות חצי העיגול הממולא ולהדק יחד ליצירת טורטליני.


בישול הרביולי/הטורטליני:
להניח בעדינות את הרביולי/הטורטליני בסיר עם מים רותחים ומלח.
מחבת עם עלה מרווה כפית חמאה טבעונית 2 כפות שמן זית.
כשמכניסים את הפסטה לסיר להדליק אש תחת המחבת, הרביולי/טורטליני צפים כשהם מבושלים, גם צבע הבצק משתנה,
בעזרת כף מחוררת להעביר ישר למחבת החמה ולנער/ להקפיץ עד שכל הפסטה עטופה להוסיף קצת מלח ופלפל שחור להביא לצלחת, לגרד למעלה גבינה טבעונית בטעם פרמז'ן.
ניתן להכין גם רוטב עגבניות 
מעגבניות מרוסקות+ מלח פלפל בזיליקום ושום, מבושלים יחד ובסיום הבישול לטחון עם מערבל ידני .