שייק פשוט ונפלא לאוהבי הפרג

שייק פשוט ונפלא לאוהבי הפרג

זרעי הפרג ידועים לנו בעיקר כמילוי באוזני המן בפורים- אחת הסיבות היא שמועד הגידול של פרח הפרג ממנו הם עשויים מתחיל במרץ . לפרג ערכים תזונתיים חיוביים מאוד ואם במקרה הכנתם אוזני המן (עם /בלי ספירולינה טרייה) ונשארה לכם כף של זרעי פרג ממש מומלץ להוסיף אותם לשייק. 

יחד עם 20 גרם של ספירולינה טרייה כדאי להוסיף גם:

כף פרג טחון

בננה

כף ג'וזי בריס/ צימוקים מושרים ברבע כוס מים

תמר

כוס מים (אם סמיך מדי מוסיפים עוד רבע כוס מים).

הכל לבלנדר.

מקבלים שייק טעים ובריא שממש מתאים לעונה הזו של השנה!