בלינצ'ס ספירולינה/ איריס גרינשפון

בלינצ'ס ספירולינה/      איריס גרינשפון | Algaemor  spirulina
מתאים כמנה ראשונה מלוחה או כקינוח מתוק
(מצרכים לבלינצס (12-14 י'
כוס קמח תופח
כוס חלב/מים/ תחליף חלב לפי הטעם 
1 קפסולה של ספירולינה טרייה
50 גרם תחליף חמאה
אופציונאלי להוסיף גם חצי כוס מחית תפוחי עץ או בננה מעוכה היטב
לקישוט חופן עלעלי מיקרו טריים
אופן ההכנה:
לערבב
להמיס 50 גר של תחליף חמאה ולהוסיף לבלילה
להוסיף חצי קפסולה ספירולינה מופשרת ולערבב לתערובת אחידה- ניתן גם בבלנדר.
לבזוק למחבת חמה כמות של כחצי מצקת גדולה מהבלילה
להפוך אחרי 2 דקות
אין צורך להוסיף שמן למחבת
מניחים את כל הבלינצ'סים המוכנים אחד על השני עד לסיום הבלילה 
,
מילוי מלוח:
בטטה מבושלת מעוכה עם בצל מטוגן/מאודה בפנים. מעט מלח ופלפל אבקת שום

מילוי מלוח 2
כוס אגוזי מלך,
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח גס,
חצי ספירולינה
נטחן בבלנדר

מילוי מלוח 3
1 חב' תחליף גבינת צ'דר Vega , חצי קפסולה ספירולינה טרייה , עלעלי מיקרו
לערבב יחד לתערובת אחידה

מילוי מתוק:
כוס תותים, 1 כף מייפל ו1 כף מים לערבב 3 דק במחבת עד ריכוך

מילוי מתוק 2
תפוח עץ ואגס אחד חתוכים לקוביות, כפית קינמון וכף מייפל, 4 דק במחבת עד ריכוך

מילוי מתוק 3
בננה מעוכה עם כף סילאן וכף מים. 2 דק במחבת
      
יש להניח כף מילוי לכל בלינצ'ס ולגלגל  
להניח על הבלינצ'סים המלוחים עלעלי מיקרו לקישוט